Naar de webshop

Plissé en Duo-plissé

Plissé is de Franse vertaling voor geplooid. Een plisségordijn kenmerkt zich dan ook door een stof die zigzag in plooien is gevouwen en gestreken. Een strakke en tegelijkertijd elegante vorm van raambekleding dat uw ruimte op sfeervolle wijze decoreert.

Fijn geplisseerde stoffen in moderne uni tinten en dessins. De plissé is een horizontaal hangende gevouwen stof die zich opent en sluit als een harmonica. De plisséstof is leverbaar in transparante, semi-transparante en verduisterende kwaliteit. De plooibreedte varieert tussen 16 en 25 mm.

Functioneel spelen met licht, vormen en kleuren. Plisségordijnen hebben veel mogelijkheden om u het naar de zin te maken.

Plissé

Enkelvoudige transparante , semi-transparante of verduisterende geplisseerde stof, met horizontale plooi van 20 mm. De spandraden lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn kleurgecoördineerd uitgevoerd.

Duo-plissé

De *Duo Plissé* is een Plissé ultra luxe. Hier is het zigzag profiel dubbel uitgevoerd zodat er een honingraat structuur ontstaat die een luxere uitstraling geeft en lichtinval nog beter controleert.
De Duo -plissé (ook wel Duette genoemd) bestaat uit twee geplisseerde stoffen met een plooi van 25 mm die met elkaar verbonden een honingraatstructuur vormen. Hierdoor zijn ze meer isolerend en energiebesparend. De spandraden lopen onzichtbaar door het midden van de honingraatstructuur.

Multi-plissé

Een nieuwe variatie op het thema plissé. Niet één kamer, zoals bij de Duo-plissé, maar twee of drie kamers waarmee de isolerende eigenschappen  nog positiever uitvallen.

  • Nederlands fabrikaat
  • Volledig op maat gemaakt
  • Uiterst scherp geprijsd
  • Gratis verzenden

  • Levering vanaf 5 werkdagen

  • 2 jaar garantie

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!